Foto’s

Februari 2023. Op vakantie in Nieuw-Zeeland krijg ik ook gewoon mijn geld van SBS... In hart-vorm nog wel!
December 2022. Sidekick van Wendy van Dijk in de Grote Gezondheidsquiz. Met teamcaptains Donnie en Britt. Foto: William Rutten
November 2022. Happy Hart-koor! Met alle Hart van Nederland-collega's in actie voor de jaarlijkse kerstpromo van SBS6.
November 2022. In Beeld & Geluid als jurylid van de Special Media Awards, voor mediamakers met een beperking. Foto: Mirjam de Jong
Augustus 2022. In het diepste geheim maakt William Rutten de nieuwe persfoto's van uw nieuwe doordeweekse duo. Met Nikki Herr!
Juni 2022. Niet zomaar een zomeravond. Wie doet wat? Twee presenteren Hart, eentje Shownieuws, en eentje is te gast...
Mei 2022. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, mijn jasje is op de één of andere manier bij Annemarie aanbeland.
Februari 2022. Zul je weer net zien. Achter elk knap Hart-icoon (18 jaar in dienst!) staat een man die ook zo nodig in beeld moet.
December 2021. Ze vragen wel eens: met wie sta je nou het liefst aan de desk? Met deze twee natuurlijk!
November 2021. Met Nick & Simon in de kerstpromo van SBS6, opgenomen in Harderwijk. Ze presenteerden Onmogelijke Duetten.
November 2021. Wat niet veel mensen weten: ik ken Nadya al meer dan 10 jaar! Bij RTV Utrecht zaten we ook al naast elkaar op de redactie.
December 2020. Gasten aan de desk? Alleen als er écht wat aan de hand is. Hugo de Jonge had letterlijk en figuurlijk veel uit te leggen.
September 2020. Matchday! Een ANWB-setje met de bondscoach. Een toevalstreffer, dit was niet van tevoren bedacht.
Juni 2020. Eerste avond op het MediaPark, met de collega's van Shownieuws in een hypermodern, nieuw decor.
Mei 2020. Met Siham Raijoul voor het laatst rechtstreeks vanuit onze hoofdstad: Hart van Nederland verhuist naar Hilversum.
Maart 2020. Mijn debuut op SBS6 in het speciale corona-programma In het Hart van Nederland, samen met Albert Verlinde.
Mei 2019. Nieuw bij Telegraaf TV: een talentenjacht! Met Wilma Nanninga en Ed Aldus op zoek naar een nieuwe weerman of -vrouw.
Januari 2019. Jan Smit heeft na een interview een onvergetelijk cadeau: een eigen gouden plaat.
December 2018. Om maar aan te geven dat geen dag bij De Telegraaf hetzelfde was: K3 op bezoek!
Augustus 2018. Wat een heerlijk zomerbijbaantje: invallen bij Frank Dane.
Juli 2018. Dolle pret met Jan Smit, Glen Faria en Alain Clark die hun single Ik Wil Slapen komen promoten.
Mei 2018. Een nieuwe radiodroom komt uit: op 538 lezen in de ochtendshow van Edwin Evers.
April 2018. Het 5-jarig jubileum van Willem-Alexander op de troon brengt verslaggever Wouter de Winther en mij naar de Ridderzaal.
Maart 2018. Met Robert Koster maakte ik uiteindelijk meer dan honderd afleveringen van De 5. Een waar video- en woordgrappenfestijn.
Januari 2018. De naderende 80e verjaardag van prinses Beatrix brengt verslaggever Pieter Klein Beernink en mij naar Lage Vuursche.
November 2017. Voor het eerst als nieuwslezer op een landelijke zender: bij Somertijd op Radio 10.
Oktober 2017. De Ladies of Soul op bezoek! Eerst met Wilma Nanninga live interviewen voor een volle zaal, daarna een optreden (van de Ladies dus, niet van mij).
Juni 2017. Met Privé-grootheid Jan Uriot heb ik ontelbare video's gemaakt. We hadden altijd aan een half woord van elkaar genoeg...
Mei 2017. Monique Smit versterkt het team dat de Privé-video's maakt.
Mei 2017. De af'trap' van het nieuwe platform Telegraaf VNDG. Geflankeerd door nieuwskanonnen Wilson Boldewijn en Pim Sedee.
April 2017. Met de goud(h)eerlijke Mariët Oosterwijk bespreek ik seizoenen van Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol en vooral Boer Zoekt Vrouw. Boer 'Geile' Geert raakt ook mannen aan!
April 2017. Koefnoen doet een hele aflevering Privé TV na. Owen Schumacher is mij en Paul Groot waagt zich aan Jan Uriot. Diepe buiging!
Maart 2017. Geert Wilders (PVV) schuift zelden aan in tv-studio's maar maakt voor Telegraaf TV een uitzondering.
Maart 2017. Gouden handdruk. Premier Rutte bezoekt de redactie van De Telegraaf in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen.
November 2015. Een opname van Topmerkelijk brengt Rick en mij in de cockpit van de Boeing 747 van Aviodrome in Lelystad.
Oktober 2015. Nee, u mag zo weer! Als debatleider bij DFT (De Financiële Telegraaf).
April 2014. Uw nieuwsduo bij Telegraaf TV (en heel snel herenigd met Suzanne Lesquillier!).
Vrijdag 27 september 2013. Mijn laatste uitzending op RTV Utrecht. Een grote verrassing: al mijn duo-partners uit het verleden presenteren een stukje mee: Marjolein Heijen, Annette Barlo, Eva Brouwer, Suzanne Lesquillier.
Koninginnedag 2012. De laatste keer dat Beatrix als koningin het land in gaat bezoekt ze Rhenen en Veenendaal. Annette Barlo en ik volgen het vanuit de studio op de voet.
Oudejaarsdag 2011. Knallend het jaar uit met Eva Brouwer.
Mei 2009. Het nieuwsmagazine U Vandaag met Marjolein Heijen.
Augustus 2008. Nieuwslezer in de ochtend op Radio M Utrecht.
September 2006. Lang voordat ik naar Hart van Nederland zou gaan werkte ik met Cilly Dartell: zij presenteerde ook op Radio M Utrecht.
Zomer 2006. Joop van Tellingen was zo aardig om gratis de foto te maken voor de achterkant van mijn boek Jong en Schuldig.
1999. Als vrijwilliger (en winterschilder) bij Omroep De Bilt.