Ochtendedities gesneuveld

laatsteuvandaagGelukkig bleek de 21e december niet de laatste dag van de wereld te zijn. Helaas was het wel de laatste dag van de gepresenteerde, doordeweekse ochtendedities van U Vandaag op RTV Utrecht. Door bezuinigingen kunnen we het vroegste tv-bulletin niet meer overeind houden. Op doordeweekse ochtenden word je voortaan bijgepraat door een voice-over en het eerste gepresenteerde bulletin is om 12 uur.

Toevallig was ik (de dag na de kerstborrel…) degene die de allerlaatste mocht doen. Geen emotioneel gedoe, maar toch wel een moment om iedereen even te bedanken: Eva, Suzanne en Rob die talloze malen hun wekker vervloekt moeten hebben, maar vooral de mensen thuis. Grappig om nog eens te zien hoe we ruim 3,5 jaar geleden van start gingen.

Aan de weekenduitzendingen en de avonduitzendingen vanaf de rode bank verandert gelukkig niks. Hoewel: vanaf 2013 krijgen we weer nieuwe duo’s. Eva gaat een setje vormen met Riks, en ik zit voortaan naast Suzanne Lesquillier. Dat worden vast fijne dagen, en die wens ik jou ook!

Dit bericht is geplaatst in RTV Utrecht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *