Een grote klapper

klapbandMet belangrijke waar aan boord (een af te leveren portfolio en model) waren we ons richting Parijs aan het vervoegen. Honderd kilometer voor het einddoel klonk eerst dof gereutel en vlak daarna hard gereutel. Dankzij mijn koelbloedige automobilisten-ervaring stonden we in no-time veilig te vernikkelen op de pechstrook. Gelukkig stopte er al snel een mannetje in een snelweg-beheerdersbusje dat op zijn beurt een garagist inschakelde. Die zette mijn reservewiel erop (ik kreeg die verdraaide boutbouten helaas zelf niet los), liet me 170 euro betalen en we konden door.

Ik heb een goeie band met mijn auto, maar hij niet altijd met mij…

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *